הישראלים לא מתעניינים בפוליטיקאים באינטרנט
מדד הדמוקרטיה הישראלית 2017, עוסק בשאלות הנוגעות למעורבות פוליטית וקהילתית באינטרנט, בקרב אזרחי ישראל.
המשיכו לקרוא כתבה זומדד הדמוקרטיה הישראלית 2017, עוסק בשאלות הנוגעות למעורבות פוליטית וקהילתית באינטרנט, בקרב אזרחי ישראל.
המשיכו לקרוא כתבה זומדד הדמוקרטיה הישראלית 2017, עוסק בשאלות הנוגעות למעורבות פוליטית וקהילתית באינטרנט, בקרב אזרחי ישראל.
המשיכו לקרוא כתבה זומחקר שהופק ע”י חברת Vigo עבור ה-World Jewish Congress אמד את היקף ומאפייני השיח האנטישמי הנכתב בכל יום ברשתות החברתיות.
המשיכו לקרוא כתבה זוסקר של איגוד האינטרנט הישראלי בחן את דפוסי ההתנהגות ברשת של בני נוער ישראלים ואת נושא הבטיחות ברשת, בקרב בני נוער ומבוגרים ישראלים.
המשיכו לקרוא כתבה זודוח השנאה סוקר את מספר ההתבטאויות הפוגעניות והאלימות ברשת החברתית בישראל.
המשיכו לקרוא כתבה זומחקר Twiplomacy, של חברת Burson-Marsteller סוקר מידי שנה את הפעילות של מנהיגים בכל העולם ברשתות החברתיות.
המשיכו לקרוא כתבה זודוח חברת קומסקור הסוקר את השימוש באתרי רשתות חברתיות ברחבי העולם מביא נתונים מתוך מערכת המדידה של החברה המכונה comScore Media Metrix. הדוח מכיל סקירה של השימוש באתרי רשתות חברתיות ומתמקד באמריקה הלטינית אך מציג נתונים על ישראל. מהדו"ח עולה…
המשיכו לקרוא כתבה זוהחצי השני של פרויקט Twiplomacy (לחלק הראשון ראו את סדרת הנתונים נוכחות בטוויטר של מנהיגים מישראל והעולם) עוסק בשימוש של מדינות במדיה חברתית. המחקר בוצע על ידי חברת הייעוץ Burson-Marsteller ובחן את השימוש של מדינות בטוויטר על ידי הפעלת חשבונות…
המשיכו לקרוא כתבה זוTwiplomacy הינו פרוייקט הסוקר וממפה את חשבונות הטוויטר של מנהיגי העולם. לכשני שליש מראשי המדינות החברות באו"ם יש חשבונות טוויטר. 45% מ-264 החשבונות במחקר הם חשבונות פרטיים של ראשי מדינות אך רק 30 מהם מנוהלים על ידי המנהיגים עצמם ומעט…
המשיכו לקרוא כתבה זוהסקר נערך בקרב 350 נשים בגילאים 25-60 המשתמשות במידה חברתית. להלן עיקרי הממצאים - מדיה 95% מהנשים שנסקרו בודקות\שולחות מייל לפחות פעם אחת ביום ו-21% קוראות בלוגים. נראה כי נשים בטווח הגילאים 25 - 35 משתתפות יותר בקבוצות דיון (27%) ביחס…
המשיכו לקרוא כתבה זו