החזירו אותם הביתה עכשיו

אינדקס מומחי תרגום ודיגיטל מהחברה הערבית

למומחים מעולמות התרגום והשיווק הדיגיטלי מהחברה הערבית תפקיד חשוב בעיצוב תהליכי הנגשה והסברה אפקטיביים לחברה הערבית. איגוד האינטרנט הישראלי מזמין אתכם להצטרף לאינדקס מומחי התרגום והדיגיטל מהחברה הערבית. הציעו את השירותים שלכם לכל מי שמעוניין לקדם שירותים ומוצרים לחברה הערבית בישראל בצורה מותאמת שפתית ותרבותית. 

בין ההתמחויות המוצעות לפרסום: תרגום, עריכה לשונית, גרפיקה, ניהול פרסום ודיגיטל, בנייה וניהול אתרים, ניהול SEO, כתיבה והפקת תוכן, ניהול ניו מדיה, הפקת סרטונים/פרסומות, עיצוב UX\UI, דאטה ואנליטיקה.

המידע יפורסם באתר איגוד האינטרנט הישראלי במהלך 2021-2022.

מדוע נדרש אינדקס מומחים מהחברה הערבית?

האינדקס מצטרף לכלים נוספים שפיתחנו באיגוד האינטרנט הישראלי עבור מקבלי החלטות ואנשי מקצוע בממשלה ובארגונים ציבוריים במטרה לקדם הנגשת מידע ושירותים דיגיטליים לחברה הערבית בישראל. מחסור בידע ובכוח אדם מקצועי כמו גם במודעות והיכרות עם מומחים מהחברה הערבית מעכבים תהליכי הנגשה מותאמים שפתית ותרבותית. 

גילוי נאות: האינדקס הוא שירות לקהילה ללא תשלום, האיגוד מגיש את המידע לציבור, על מנת לעודד תהליכי הנגשת מידע ושרותים דיגיטיליים לקהל דובר הערבית בישראל, אך אין בפרסום זה המלצה מטעם האיגוד על ספק זה או אחר.

מדוע איגוד האינטרנט הישראלי מקדם הנגשת מידע ושירותים לחברה הערבית?

מחקרים שערכנו מראים כי המיומנויות הדיגיטליות של החברה הערבית בישראל (צעירים ומבוגרים) הן בסיסיות, ולא מספקות לקידום תעסוקתי או לשיפור באיכות החיים (בריאות, צרכנות, אזרחות פעילה). העדר נגישות לאינטרנט איכותי ולמידע ושירותים דיגיטליים, משמעותם העמקת פערים חברתיים-כלכליים ולעיתים אף אובדן חיים. 

תקופת משבר הקורונה האיצה את פיתוחם של מידע ושירותים הדיגיטליים לתושב, ברמה הממשלתית והמקומית. האצה זו הדגישה את העדרם ואיכותם הלוקה בחסר של שירותים דיגיטליים בשפה הערבית. העדר תוכן (או תוכן חלקי) נגיש ומותאם תרבותית בשפה הערבית מייצר חוסר אמון, חשדנות ותת שימוש בשירותים דיגיטליים או לחילופין פנייה למתווכים לסיוע בצריכת השירותים. על מנת לצמצם פערים אלה, נותני השירותים הציבוריים נדרשים לקבל החלטה אסטרטגית להשקיע משאבים בתרגום, הנגשה ועיצוב שירותים דיגיטליים לחברה הערבית. אנו מאמינים כי שירותים דיגיטליים בערבית באיכות מיטבית, תעלה את צריכתם ואף תתרום לחיזוק האמון בין החברה הערבית על פרטיה וגווניה למערכות הציבוריות. לפרטים נוספים על פעילות האיגוד בנושא זה לחצו כאן.

מומחים מהחברה הערבית המעוניינים שפרטיהם יפורסמו באתר איגוד האינטרנט הישראלי מתבקשים למלא את הטופס הקצר: